Zökkenőmentes páncélszekrény-mozgatás profikkal

A kisvállalkozásunk irodáját új bútorokkal és felszereléssel szerettük volna berendezni. Ennek része volt egy nagyméretű, igen nehéz, több száz kilós páncélszekrény beszerzése is a bizalmas dokumentumok tárolására.

Hamar világossá vált számunkra, hogy ezt a hatalmas és masszív szekrényt lehetetlen lenne saját erőből az emeleti irodába cipelni. Ezért utánanéztünk, melyik profi nehézgép mozgató cég tudna segíteni ennek biztonságos feljuttatásában és elhelyezésében.

Végül egy olyan tapasztalt szolgáltató mellett döntöttünk, amelyik széles referencialistával rendelkezik hasonló nagy értékű, túlméretes tárgyak mozgatásában. Munkatársaik felmérték a helyszínt, a szekrény méreteit, és megbeszéltük velük a legoptimálisabb megoldást.

A mozgatás végül gond nélkül, sérülésmentesen zajlott az általuk összeállított terv szerint. Láthatóan rutinos, felkészült szakemberek. Mostantól biztonságban tudhatjuk értékeinket az új páncélszekrényben, amit sikeresen a helyére juttattak. Mindenkinek ajánlom ezt a céget, ha professzionális nehézgép mozgatásra van szüksége!
Nehézgép mozgatás