Profi tetőfedők a házon - avagy egy sikeres tetőfelújítás története

Anikó már évek óta bosszankodott a családi házuk elöregedett palatetője miatt. A folyamatos javítgatások ellenére is egyre többször kellett beázásokkal meg kisebb-nagyobb károkkal szembesülnie. Úgy érezte, itt az ideje egy alapos, professzionális tetőfelújításnak.

Elhatározta, hogy a pala helyett egy sokkal tartósabb, esztétikusabb cserepeslemezes tetőfedést csináltat. Tudta azonban, hogy ez precíz szakértelmet igényel, így felkutatta a környék legjobb tetőfedőit. Több ajánlatot is bekért, végül egy jó referenciákkal rendelkező 4-5 fős brigádot választott ki.

A munka gördülékenyen és gyorsan haladt. Először levágták a régi palát, felszedték az elkorhadt aljzatot. Az új tetőléc és szigetelés után már került is fel a tartós cserepeslemez. Anikó lenyűgözve figyelte, mennyire összeszokottan, egymást segítve dolgozik a tetőfedő csapat. Minden apró részletre figyeltek, még az eresz és kémény körüli bádogozást is precízen elvégezték.

Néhány hét alatt végeztek az egész tetővel. Anikó elégedetten szemlélte az átalakulást, alig ismert rá a házra. A szürke cserepeslemez igényes, modern megjelenést kölcsönzött neki. Bár nem kis összegbe került a munkadíj, Anikó úgy érzi, minden fillért megért a profi munka. Évtizedekig nem kell majd a tetővel bajlódnia, a ház értéke is nőtt.

Nagyon hálás a lelkiismeretes tetőfedőknek, akik a legapróbb részletre is odafigyeltek. Csak ajánlani tudja őket mindenkinek, mert a tetőfedés bizalmikérdés. Érdemes olyan szakemberekre bízni, akik precízen és megbízhatóan végzik a munkát, így aztán nyugodtan hátradőlhetünk, bármilyen időjárás közelegjen is!
Profi cserepeslemezes tetőfedés